Waterurn B.V. - Een stijlvol gedenkmonument voor asbestemming

 

Gedenkmonument

Nabestaanden staan na de uitvaartdienst bij het crematorium voor de moeilijke beslissing: wat doe ik met de as? Vaak kiezen ze bij asbestemming voor het verstrooien van de as op een strooiveld. Maar as verstrooien maakt het afscheid wel kort en definitief. Anderen kiezen voor een assieraad, een urn op de schoorsteenmantel of een gedenkteken.

De waterurn

Met de waterurn heeft u de mooie keuze om uw herinneringen een tastbare plek in uw leven te geven. De urn heeft een gepatenteerd systeem dat de as -  vanaf het moment dat u dat wilt – geleidelijk afgeeft aan de aarde. Zet deze prachtige bronzen urn op een plaats die een bijzondere betekenis heeft of zo krijgt. Op dat ene plekje in de tuin waar de eerste ochtendzon valt, in de schaduw van die prachtige boom, bij de vijver of misschien wel op een sokkel, omringd door bloemen. U kunt de urn uiteraard ook bijzetten op een begraafplaats of een urnenveld. Bij onze foto’s ziet u een aantal mooie voorbeelden.

Urn met inscriptie

Het is mogelijk de waterurn van een persoonlijke inscriptie of gravure te voorzien. Onze medewerkers vertellen u graag meer hierover. Neem daarvoor contact met ons op.

 

 

In uw tuin

Urn in uw tuin

Misschien zat uw dierbare graag aan de waterkant van de vijver en is dit een bijzondere gedenkplek voor u. Een geliefde boom, een bloemrijk hoekje in de tuin. U kiest zelf de voor u meest geschikte plek.

Op een sokkel Op een sokkel

Het is mogelijk om de waterurn op een sokkel te plaatsen. Wij kunnen stijlvolle en passende sokkels leveren. Onze medewerkers vertellen u daar graag mee over. Neem daarvoor contact met ons op.

Een inscriptie Een gravure

U kunt de waterurn ook van een persoonlijke gravure laten voorzien. Dit kan voor de plaatsing, maar ook achteraf. U heeft alle tijd om daar nog even over na te denken.

Urnenveld Urnenveld

Als u thuis geen gelegenheid heeft of de urn liever niet bij huis heeft, dan kunt u de waterurn laten plaatsen op een begraafplaats of op een urnenveld.