Waterurn B.V. - Een geleidelijk en stijlvol afscheid bij overlijden

 

Natuurlijke en geleidelijke rouwverwerking

Ieder mens is uniek. Ieder mens gaat op zijn eigen manier om met rouw. Na de uitvaartverzorging en de crematie komt altijd de vraag wat er met de as gedaan zal worden. De as wordt vaak verstrooid of in een urn bijgezet. Veel nabestaanden ervaren het verstrooien van de as als een abrupt afscheid. Een afscheid dat ineens pijnlijk definitief wordt. Het nadeel van as verstrooien is dat nabestaanden geen eigen plek meer hebben om steun te zoeken, hun gevoelens te uiten.

Columbarium is tijdelijk

De as in een urn kan ook in een columbarium of op een andere plek worden geplaatst. Maar dan komt, na afloop van de plaatsingsperiode in een columbarium, toch weer de vraag wat er met de as moet gebeuren.

Mooi en persoonlijk gedenkteken

De waterurn is een heel persoonlijke oplossing. U kunt de mooie urn in elke natuurlijke omgeving plaatsen. Het is een stijlvol en kunstzinnig gedenkteken dat een wereld aan herinneringen in zich bergt. Een blijvend monument voor steun dat een heel geleidelijk en natuurlijk afscheid mogelijk maakt, in uw eigen tuin of op een andere bijzondere plek. Kijk bij de foto’s voor een aantal voorbeelden van onze waterurnen.

 

Filosofie